Самолетът с мигранти не беше скрит.  Едни хора, които се

...
Самолетът с мигранти не беше скрит.  Едни хора, които се
Коментари Харесай

Настимир Ананиев: Самолетът с мигрантите от Виена не беше скрит

Самолетът с мигранти не беше прикрит.  Едни хора, които се пробват да всяват боязън, бяха на летището и се пробваха да произведат тежка дезинформация. Проблемът, който се случи на летището през вчерашния ден, се придвижи в Народното събрание през днешния ден. Чухме едни тежки внушения от Има Такъв Народ и Българска социалистическа партия, които целяха да внушат боязън. Това сподели в предаването " Още от деня " по Българска национална телевизия Настимир Ананиев,  зам.-председател на ПГ на ПП-ДБ.

Вчера на българското летище са кацнали 25 индивида. Миналата година имаме 566 екстрадирани от България, а сме приели единствено 113, посочи Ананиев.

Добрата вест била, че в Европа е контрактуван пактът за миграция, който ще се подпише през април. Според документа хората, които влизат през една страна, няма да остават в нея, а всички европейски страни солидарно ще поемат този напън. Ще  бъде основано на размера на страната.

Българската граница ще бъде най-защитена в целия Европейски Съюз, тъй като и Германия, и Франция, и Австрия ще имат интерес границата ни да е предпазена, с цел да не влизат мигранти, които да стигат до техните страни, сподели още Настимир Ананиев.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР